Prezentare Cazare, tarife Servicii Localizare Contact
 
Galeria de imagini

Doriți să vedeți mai multe imagini?

Click aici
 

Complexul Turistic "Hanul Răzeșilor"

Inclus în categoria trei stele, Complexul turistic "Hanul Răzeșilor" are în componență:

  • HOTEL - cu 54 de locuri;
  • CRAMĂ rustică cu o capacitate de 40 locuri;
  • RESTAURANT, BAR - cu peste 150 de locuri;
  • TERASĂ EXTERIOARĂ - cu un număr de 54 locuri la mese;
  • MAGAZIN - oferă produse alimentare, cosmetice, băuturi, țigări și diferite specialități.
Hanul Razesilor

Parcul de agrement în notă rustică, tradițională.
Dispune de un șopron situat între două iazuri înconjurate de arini și sălcii înalte și adăpostește 50 de locuri la mese rustice, sobă și cuptor țărănesc, inclusiv proțap, unde sub privirile turiștilor oaspeți se pregătesc borșul de găină, sărmăluțele, pâinea și plăcintele "poale-în-brâu", berbec la proțap.

Analiza aerului în această zonă a demonstrat că parametrii de puritate sunt similari celor din stațiunea Breaza, factorii poluanți și de stres lipsind cu desăvârșire.

Pentru turiștii îndrăgostiți de locuri retrase, liniștite, înconjurate de natura sălbatică dar ospitalieră dispunem de 6 gospodării țărănești pe care le administrăm turistic, acestea fiind așezate la margine de râuri și păduri de o frumusețe aparte. În cadrul acestora turiștii pot participa seara sau dimineața la mici activități gospodărești, precum mulsul vacilor, al oilor, coacerea la cuptor a pâinii sau a plăcintelor "poale-în-brâu", plivitul și udatul grădinii etc.

Toate aceste funcționalități ne dau posibilitatea să le oferim turiștilor servicii non-stop, bucătărie românească și internațională la prețuri convenabile și un standard ridicat, principala componentă reprezentând-o alimentele de tip ecologic, tradiționale, produsele de bază fiind obținute din ferma proprie.


Copyright © Matinal ProdCom SRL. All rights reserved. Created by NeT Media - web design Net Media